Vakcíny, očkování

Testování vakcín má stále neblahé následky na lidech

Šest lidí zemřelo během pokusů s koronavirovými vakcínami společnosti Pfizer / BioNTech.
Americké regulační orgány pro drogy jásali moc předčasně, když dali první palec nahoru drogovým pokusům společnosti Pfizer.
Americký úřad pro kontrolu potravin a léčiv ( FDA ) v dokumentech zveřejněných v úterý napřed hlásil, že vakcína BioNTech-Pfizer silně chrání proti COVID-19, ale den poté se něco pokazilo! Uvádí se, že během pokusů zemřelo šest lidí.
Šest lidí zemřelo během pokusů s vakcínou proti koronaviru vyráběnou americkou farmaceutickou společností „ Pfizer “ a německou společností „ BioNTech “, uvedl ve středu americký úřad pro kontrolu potravin a léčiv ( FDA )
Ve svém prohlášení zveřejněném americkým kanálem Al-Hurra, FDA potvrdila, že mezi zemřelými byl účastník, který byl obézní a trpěl arteriosklerózou a zemřel tři dny po podání první dávky vakcíny.
FDA dodala, že dva účastníci zemřeli na infarkt nebo mrtvici a příčina smrti dalších dvou se stále zjišťuje.
“ Ze šesti mrtvých jsou tři starší 55 let “ objasnila FDA.
Podle webových stránek společnosti Pfizer zahrnovalo třetí fáze klinických studií celkem 43 538 účastníků.
FDA dříve potvrdila 95% míry účinnosti vakcíny a podpůrné dokumenty prokázaly, že lék je bezpečný a může být použit v naléhavých situacích.
Americká biotechnologická společnost Moderna v prosinci uvedla, že FDA podala žádost o získání licence pro nouzové použití své vakcíny, necelý rok po zahájení klinických studií.
Moderna byla druhou společností, která požádala FDA o nouzové schválení, pouhé dva týdny po Pfizer a BioNTech.
Pokud společnost Moderna úspěšně získá povolení od FDA, může začít dávat dávky své vakcíny 21. prosince.
Společnost Moderna dříve oznámila, že její vakcína proti koronaviru byla stoprocentně účinná proti závažným případům viru a tvrdí, že je výrazným skokem ve vývoji vakcín COVID-19.
Společnost Moderna se připojuje k společnostem Pfizer / BioNTech, Ruskému Sputniku V a Oxford / AstraZeneca jako k nejúspěšnějším výrobcům vakcín proti koronaviru na světě.
Dále … Britská vláda také varuje, že lidé s „ anamnézou alergických reakcí “ se nyní musí vyhnout očkování vakcínou Pfizer COVID poté, co dvě zdravotnice utrpěli těžké příznaky po injekci.
Regulační orgány Spojeného království oznamují lidem, kteří trpí závažnými alergickými reakcemi, je doporučeno, aby vakcínu Pfizer COVID-19 nebrali poté, co dvě britské zdravotní sestry, které dostali tuto vakcínovou injekci, utrpěl vážnou alergickou reakcí.

FDA: Six people die during Pfizer/BioNTech’s coronavirus vaccine trials

Napsat komentář