Vakcíny, očkování

Další vedlejší účinky vakcíny proti Covidu-19

Svěřte se „odborníkům“ na vakcíny. Neexistují přesvědčivé důkazy? Toto nestačí? Toto se stane jen tak?
Co by ještě chtěli? Aby člověk ochrnul zcela trvale? Co více, vakcína nezaručí nic, vůbec nic, že by člověk nedostal nemoc. Zcela zbytečná vakcinace, vůbec nejsou známy dlouhodobé vedlejší účinky. Tito dobrovolníci, dostanou dobře zaplaceno, že jsou pokusnými králíky, a to i u nás. Říká se tomu – studie. Někdo to má jako „plat“, dávat v šanci své zdraví, ale doba je taková, že když není práce, dají své zdraví….

Vakcína Pfizer BioNtech způsobuje paralýzu obličeje. Po podání látky Pfizer BioNTech se u účastníků vyvinula Bellova obrna.
FDA (Food and Drugs Administration) uvádí, že u lidí se během testovací fáze 3 skutečně vyvinula paralýza obličeje a že žádná ze skupin s placebem nic podobného nevykazovala.
Stav je podobný cévní mozkové příhodě, při které visí polovina obličeje a svaly se uvolňují.
U Bellovy obrny se také stává, že ochrne celý obličej.
„FDA však tvrdí, že neexistují přesvědčivé důkazy o tom, že ochrnutí účastníků bylo způsobeno vakcínou Pfizer. Navíc to samo odezní, “uvedla FDA.
„Ať už je to skutečně kvůli očkování BioNtech, nebo zda existuje náhoda, můžeme to s jistotou vědět, až bude vakcína distribuována větší části populace,“ říká federální vládní agentura o kvalitě potravin. a řídí léky v širokém smyslu.
84% kandidátů uvádí, že zažilo nějaký vedlejší účinek.
63% uvádí únavu jako reakci na injekci.
55% si stěžuje na bolesti hlavy.
32% uvedlo, že z vakcíny dostali zimnici.
24% má silné bolesti kloubů.
A 14% mělo vysokou horečku.

Pfizer BioNtech vaccin veroorzaakt gezichtsverlammingen

Napsat komentář