Vakcíny, očkování

Vakcína proti Covidu – 19

Co obsahuje vakcína proti Covidu-19?

Již na obalu se můžeme se známit s:

ChAdOx1-S – rekombinantní = Molekuly rekombinantní DNA (rDNA) jsou molekuly DNA, vytvořené laboratorními metodami genetické rekombinace jako je molekulární kolonování, které spojují genetický materiál z více zdrojů a vytváří sekvence, které by se jinak v genomu nenacházely. TOTO JE VE VAKCÍNĚ.

Recombinant = molekula DNA vytvořené „klonování“ molekul DNA. Bude to měnit nastavení člověka. Nazývají se Chymerická DNA. Molekula má dva druhy – ze člověka, ze zvířete, z kdoví čeho…..

Význam slov chiméra – z mytologie – ve starořeckých bájích obluda, příšera s částmi těla lva, kozy, draka a hada.

Chiméra – z biologie – jedinec, který je složený z buněk, které nemají všechny stejnou genetickou informaci.

Klonované molekuly mohou být uměle vytvořeny, vůbec se v přírodě nevyskytují a začleněńují se do REKOMBINANTNÍCH molekul.

Využívají přímé RNA sekvencování k analýze exprese transkriptu z genomu ChAd0x1 v lidské buněčné linii MRC-5 ( Medical Research Council cell kmen 5) je to diploidní buněčná kultivační linie složená z fibroblastů , původně vyvinutá z plicní tkáně 14týdenního potratu mužského europoidního plodu. [1]

Lze vytvořit jakoukoliv sekvenci DNA, tzn. Změnit DNA a vpíchnout do těla.

Informace na obalu vakcíny přiznává, že nám bude měnit DNA. To není konspirace, to je fakt.

Tato vakcína proti Covidu-19, o které všichni hovoří, že spasí svět, má v sobě spoustu svinstva. Ale jednu věc, kterou to má určitě, je, plicní tkáň 14 týdenního potraceného europoidního mužského plodu, který byl replikován znovu a znovu po velmi dlouhou dobu – MRC-5

Regulační úřad pro léky a zdravotnický (MHRA) urgentně hledá software na bázi umělé inteligence, který by zpracovával vysoké množství nežádoucích účinků vakcíny proti Covid.-19.

Oni ví, že tyto vakcíny budou lidi těžce poškozovat nebo zabíjet.

 

Balení vakcíny na COVID-19 od firmy AstraZeneca

Napsat komentář