Odkazy

Žaloby podány. Lockdown, testy, vakcinace

Dne 25. listopadu 2020 byla podána žaloba v Německu. Je součástí větší strategie soudních sporů, v úzké spolupráci s Kennedym. Budou útočit na základní kámen dnešní krize, PCR testy.

Jsou přesvědčeni o vymyšlené pandemii, jde zde o svobodu a demokracii. Plandemie je zde jen díky PCR testům, které vůbec nepoukazují na infekci, používají se jako nástroj k udržení panického režimu a udržují opatření (masky, distanc, lockdown).

Žaloba je podána jménem Dr.Wodarga, který již v roce 2009 odhalil a zastavil podvodnou pandemii prasečí chřipky. V průběhu této chřipky byla rovněž vyrobena vakcína, která měla velmi závažné vedlejší účinky (700 dětí v Evropě trvale poškozeno, trpí narkolepsií).Budou napadeni i tzv.kontroloři faktů z FB, Twitteru a youtube za cenzuru a napadání Dr.Wodarga za lhaní. Mají ve věci spoustu důkazů a odborných svědectví a publikací odborníků z vědeckých časopisů.
Toto bude precedens pro další státy!! Je to jen jedna z mnoha žalob, které ještě podají nejen v Německu, ale po celé Evropě.
Kopie
DR. Fuellmich jde spolu s Dr. Pamela Popper a Tom Rentz před soud v USA.
Německý soudní spor začíná následující pondělí.
Další žalobu má ještě zahájit „Obrana zdraví dětí. ( J.F. Kennedy)

Napsat komentář