Vakcíny, očkování

Vedlejší účinky vakcíny proti Covidu-19

Mainstreamový mediální zdroj CNBC.com v současnosti uvádí, že testy vakcín, vyvíjených společnostmi Moderna a Pfizer, způsobují u pokusných subjektů extrémně nežádoucí vedlejší účinky.

„Vysoká teplota, bolesti těla, bolesti hlavy a vyčerpanost jsou jen některé ze symptomů, které podle svých slov pociťovali účastníci testů vakcíny na koronavirus od společností Moderna a Pfizer,“ uvádí CNBC.

Luke Hutchinson se uprostřed noci probudil s třesem a horečkou po přijetí druhého očkování proti COVID-19 v očkovacím testu společnosti Moderna. Podobně se vzbudil s třesem další účastník očkovacího testu vakcíny od společnosti Pfizer.

Po přijetí druhé dávky se třásl tak silně, že se mu dokonce zlomil zub.

Vysoká teplota, bolesti těla, silné bolesti hlavy a vyčerpanost po očkování jsou jen některé z udávaných symptomů pěti účastníků dvou hlavních testů vakcíny na koronavirus.

CNBC dále vysvětluje, že účastníci studie pak prohlásili, že všechna ta bolest „za to stála.“ Stála za co? Za pandemii, která už skončila u lidí mladších 70 let?

Toto všechno jsou symptomy neurologického poškození, která se projevují v reálném čase
Uvádíme podrobnější popis vedlejších účinků, které udávají účastníci testování nakloněni vědě a očkování:

Po přijetí prvního očkování 18. srpna řekl, že se cítil být několik dní trochu nemocný měl mírně zvýšenou teplotu.

Druhé očkování dostal na klinice 15. září. Řekl, že o osm hodin později zůstal připoután k posteli s teplotou nad 38,3 ° C, třesem, mrazením, pulsující bolestí hlavy a dušností.

O bolesti v ruce, do které ho očkovali, řekl, že měl pocit, jako by měl na rameni husí vejce. Té noci téměř nespal, do záznamu dal, že jeho teplota byla 5 hodin vyšší než 38 stupňů.

Hutchinson řekl, že po 12 hodinách se cítil opět normální a vrátila se mu energie.

Na základě podepsaného dlouhého formuláře informovaného souhlasu si byl Hutchinson vědom toho, že může pociťovat symptomy. Přesto jej však zaskočila jejich síla a trvání.

16. září na tweeter napsal, že zažíval „úplně stejné příznaky jako při COVID-19.

Je možné o takových vakcínách mluvit jako o bezpečných?
Připadá vám to jako „bezpečná“ vakcína, která má být podávána stovkám milionů lidí? Úplně stejné příznaky jako při COVID-19?

Co však CNBC samozřejmě neříká je, že všechny tyto symptomy – extrémní vyčerpanost, přetrvávajícímu bolesti hlavy a silný třes – jsou známky neurologického poškození, projevující se v reálném čase.

Testovači korona vakcíny hlásia extrémnu vyčerpanosť. Jednému triaška zlomila zub

Napsat komentář