Odkazy Právo v kapse

Co vám Babiš, Blatný, Rážová a BIS tají?

Přepis části videa, kde mluví ruský expert dr. Igor Shephard:

Co vám Babiš, Blatný, Rážová a BIS tají?

Takže, jmenuji se Igor Shepherd, a přišel jsem z velmi temného světa. Budu k vám upřímný. Dnes budu mluvit ze srdce, ne ze svého počítače. V první řadě… posledních 10 měsíců jsem byl ředitelem zpravodajské služby sekce jednotného velení pro reakci na Covid-19 ve státě Wyoming. Sedm let jsem strávil prací na ministerstvu zdravotnictví ve Wyomingu, To, co mě teď šokovalo, je to, co se děje v posledních 10 měsících v USA. Nazýváme to tzv. pandemie Covid-19… řekněme to raději takto opatrně. Hmm… ok. Chci Vám říct něco zajímavého, co se stalo před pár dny, když CDC se rozhodlo, že už nebude počítat případy onemocnění pacientů s chřipkou pro rok 2021.

To znamená, že všechny případy onemocnění chřipkou půjdou mezi počet případů onemocnění Covid-19. Protože počet případů onemocnění (Covid-19) v USA není dostatečně vysoký. Máme zde problém, máme zde podvod a vlastizradu. Ano. když jsem začal zkoumat situaci okolo pandemie Covidu-19, a viru SARS-CoV-2, zjistil jsem, že tento virus se velmi podobá viru SARS (vážný akutní respirační syndrom), který jsme tu měli v roce 2 3. Podobnost s ním je 80-85 %, je identický. Tak identický, že tento virus nelze ani oddělit jako jiný kmen viru. Každopádně, takže to, čeho se tu snažím dosáhnout, co se tu snažím říct, snažím se říct, že… když ministerstvo zdravotnictví, HHS a CDC musí z nějakého důvodu zvýšit počet případů (Covid-19) v USA, protože je příliš nízký, nebo úmrtnost není tak vysoká, nemocnice jsou prázdné, něco zde není v pořádku.

Něco není správně. Takže když Vám povím, že pandemie Covid-19 byla posledních 19 let v USA připravována, jste s tím v pohodě? Ano. (víme to) 19 let… věřím, že již od roku 2 1. První operace „temná zima”. Biologické cvičení. Je to příprava, je to dlouhá, dlouhá cesta… Ví, co dělají, a jak to dělají… trvalo jim celé roky, se připravit na tento moment v USA a na celém světě. Je to globální mise. Dostat komunismus do každého rohu této země. Nejen v USA, ale do celého světa. Plán zničit USA nyní postupuje plnou rychlostí dopředu.

Vakcíny v něm hrají hlavní roli. Co mě nejvíce zaráží, že šest společností, ne šest, pět společností je dnes zapojených do výroby miliard a miliard vakcín… a jedna společnost speciálně – Pfizer. Mrazáky jsou již připravené a čekají na okamžik, kdy se začnou rozvážet v ultra chlazených mrazácích. Pfizer. Budu Vám o společnosti Pfizer říkat něco víc, ale co mě nejvíce zarazilo, bylo, že technologie, kterou pro ty vakcíny používají… prý je revoluční, ale to je lež. To není žádná revoluční nová technologie… ta technologie se používala před 30 lety v Sovětském svazu, Číně, Severní Koreji a Kubě. V biologických laboratořích, kde vyvíjeli biologické zbraně hromadného ničení. Je to stejná technologie, kterou používají dnes k vývoji vakcín pro nás.

To, co se děje je, že většina technologií, které farmaceutický průmysl dnes používá, a jak jsem Vám již řekl, je založená na technologii messenger RNA (mRNA), která přeprogramovává náš imunitní systém, a přebírá kontrolu nad naším imunitním systémem. Už tak nemáme přirozenou kontrolu nad svým imunitním systémem, ale on kontroluje nás díky jím uvolňovaným antibiotikům v době, kdy by měly být uvolněny. Podívejme se na příběh firmy AstraZeneca, jedné z britských firem ve spolupráci s firmou Novavax, což je další společnost, mimochodem americká firma… podle mě je z Massachusetts nebo Marylandu. Ty dvě také vyvíjí vakcíny. Jednu moc hezkou… SF9-BV.

Napsat komentář