Odkazy Právo v kapse

Německá policie varuje obyvatele o nebezpečí vakcín

Německá policie začala chovat dle svého hesla „POMÁHAT A CHRÁNIT“ obyčejné, bezbranné občany. Postavila se vládě a státu, který je platí!
V Německu vláda odsouhlasila a následně přikázala policii, hasičům, zdravotníkům a dalšímu perzonálu ve státních službách, povinné očkování. Vláda naštěstí nemyslí. Začala ze správného konce. Podívejte se na výsledek celého nařízení.
Policie doprovází mnoho aut. Vytvořila konvoj. Projíždí čtvrtěmi ve Frankfurtu nad Mohanem. S tlampačem na střeše následujících vozů vyzývají lidi aby se nenechali očkovat. Volně přeloženo:
Naléhavé varování pro obyvatele. Nenechte se očkovat. Coronové vakcíny nejsou bezpečné.
Schválení těchto genetických očkovacích látek je kriminálním činem. Nechceme být pokusnými králíky pro genové EXPERIMENTY. Způsobují smrt, rakovinu, sterilitu, a jiné známé možné následky.
Žádné z nich nejsou vyloučeny, protože nebyly dělány žádné dlouhodobé studie. Schválení takové vakcíny je kriminálním činem. Lidé začněte myslet a připojte se k nám. BILL GATES má zájem zkrze očkování redukovat populaci o 10-15%. To je jeho cíl. Dále jsou slova nezřetelná. Dále potom říká: jenom my, zbývající procento ???? můžeme vše zastavit.

https://rumble.com/vcfuv6-policie-v-nmecku-m-u-toho-tak-dost.html?fbclid=IwAR0uBZmnqaqrKdVzh8r9IvhaLu8vnEMefWUa5sWXpYucVoTees8FXzvphkw

Napsat komentář